ΠΡΟΦΙΛ

H εταιρεία

Η εταιρεία μας, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο της παραγωγής εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου
δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει στον κόσμο μία μοναδική γευστική εμπειρία, η οποία θα τον ταξιδέψει στην πηγή αυτού του γευστικού θησαυρού, δηλαδή στον μαγευτικό τόπο την Καλλιθέας Πύλου

Η φιλοσοφία μας, η οποία πηγάζει από την ιστορία αυτού του τόπου, έχει ως βασικό πυλώνα την εξαιρετική ποιότητα των αγνών προϊόντων μας, η οποία εμπλουτίζεται με την αγάπη μας για την ανάδειξη της αυθεντικής γεύσης του βιολογικού παρθένου ελαιόλαδου. Η ποιότητα για εμάς, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής μας κουλτούρας γι’ αυτό και η προσπάθεια που καταβάλουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας, ανταμείβεται τόσο από το γευστικό αποτέλεσμα όσο και από την αγάπη του κόσμου για αυτό.

 

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ
Η εταιρεία μας αγκαλιάζει αυτό που κάνει με αγάπη και προσήλωση, διαθέτοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης και σεβασμό προς τους πελάτες της, την φύση και την αγνότητα της πρώτης ύλης. Το όραμα μας λοιπόν είναι:
«Να αναπτύξουμε την αγάπη του κόσμου για το βιολογικό παρθένο ελαιόλαδο και τα εκλεκτά αγνά προϊόντα που μας προσφέρει η φύση».


ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ
Γνωρίζουμε πως με το πάθος μας και την σκληρή δουλεία μας μπορούμε να προσφέρουμε ένα άριστο προϊόν υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας, το οποίο θα ανταμείψει με την γεύση του τον κόπο και την προσπάθεια μας.
Οι αξίες μας λοιπόν είναι:
«Η ανώτερη ποιότητα των πρώτων υλών μας και των παραγόμενων προϊόντων μας, σε συνδυασμό με την διαρκή ανάπτυξη των λειτουργιών μας και την δέσμευση της ικανοποίησης των πελατών μας».

 

"Quality is not an act, it is a habit." - Aristotle

Image
Image